Puur Peet, coaching en massage

Mijn naam is Petra Zwemmer. Als masseur en coach ben ik voortdurend bezig met mensen. Ik probeer balans te brengen en ze verder te helpen in hun werk en in hun leven. Ik heb verschillende trainingen en cursussen gedaan zoals Shiatsu, Voetreflex en Dynamische massage. Daarnaast heb ik de driejarige opleiding Psychologie volgens Carl Jung gevolgd en ben opgeleid tot Trancecoach met als specialisatie ‘stoppen met roken’.

Uitdagend leven met energie en balans

Dagelijks ben ik omgeven met ambitieuze ondernemers met volle agenda’s. Ik ben 5 jaar regiodirecteur geweest van BNI Amsterdam en Gooi- en Vechtstreek. Daar hielp ik ondernemers verder te komen via het BNI-lidmaatschap. Ik weet als geen ander dat je een uitdagend leven met voldoende energie, de juiste balans en een gezonde levensstijl ook kunt volhouden. Ik ben daarom weer gaan masseren en coachen naast mijn andere werkzaamheden. Omdat mij dat ook energie geeft en in balans houdt.

Kennis maken?

Tijd voor jezelf is geen kwestie van tijd, het is een kwestie van prioriteit. Gun jij jezelf een ontspannende massage of de coaching om te stoppen met roken? Neem dan contact met mij op.