Puur Peet

Massagepraktijk

Nooit meer roken

Nooit meer roken

Stoppen met roken is voor veel mensen heel moeilijk. Roken is een gewoonte, een reflex en een manier om emoties te onderdrukken. Toch is het mogelijk om te stoppen. Met trancecoaching is het resultaat zelfs levenslang gegarandeerd. In maar 1 sessie..

Verander je gedrag in trance

Trance is het moment tussen waken en slapen, waarin het onderbewuste open staat. Overtuigingen, gewoontes en gedragingen kunnen dan het snelst veranderen. Ons onderbewuste bepaalt voor 90% ons dagelijks handelen. Zodra je in deze fase verkeert, kan je gedrag veranderen, zoals roken.

De methode ‘Nooit meer roken’

Je start met een intake waarin we achterhalen waarom je rookt en waarom je wilt stoppen. Binnen 2 weken heb je de trancesessie van 2 uur. Daarvan wordt ook een audio-opname gemaakt voor thuis. Na 2 weken is een terugkomafspraak en tussendoor is er dagelijks contact voor morele ondersteuning.

Steeds minder behoefte aan roken

Na het stoppen met roken neemt vaak het gewicht toe. Daarom krijg je van mij ook voedingsadvies, zodat de stofwisseling snel weer stabiliseert en je niet of nauwelijks aankomt. En met de audio-opname kunt je elke avond je trancesessie beluisteren. Zo val je ontspannen in slaap en wordt de behoefte om te roken elke dag minder.

Levenslange succesgarantie

Deze Nooit meer roken-methode is uniek omdat:

  • je een levenslange garantie krijgt,
  • het een succesgarantie van 80% heeft,
  • het met slechts 1 sessie van 2 uur blijvend effect heeft.

Persoonlijk voedingsadvies en dagelijks morele support

Kiest u voor Nooit Meer Roken via trancecoaching, dan krijgt u na de intake:

  • een trancecoachingssessie van 2 uur
  • een audioverslag van uw sessie
  • persoonlijk voedingsadvies
  • een terugkomafspraak en dagelijks morele ondersteuning tot die afspraak.

Tarief trancecoaching Nooit Meer Roken

De trancecoaching Nooit Meer Roken kost € 595. Voor de intake betaalt u € 95. Besluit u verder te gaan met de trancecoaching, dan worden de kosten van de intake in mindering gebracht.

Neem vandaag nog een besluit!

Nooit meer roken! Wil jij dat ook? Dan help ik je te stoppen! Neem contact op voor meer informatie of om een intake te reserveren in Haarlem of Amsterdam.