Puur Peet

Massagepraktijk

Massage

Massage voor balans en energie

Met volle agenda’s en een nog voller hoofd hebben we het allemaal druk. Een massage die energie geeft, ontspant of juist de spieren losser maakt, is dan erg welkom. Die massages verzorg ik, ontspannend of juist wat steviger. Het is maar net waar je behoefte aan hebt.

Massagetechnieken voor balans en energie

Door mijn opleidingen in onder andere sportmassage, Reiki en Shiatsu beheers ik verschillende technieken die ik afwisselend kan toepassen tijdens de massage. Mijn massages zijn geen medische behandelingen, maar gericht op het terugbrengen van de balans en energie in jouw lichaam.

Jouw masseur

Als professioneel coach en zelfstandig ondernemer heb ik zelf ook een druk bestaan. Ontspannen is voor mij essentieel om te blijven genieten van mijn werk. Daarom masseer ik, om zelf ook in balans te blijven. Soms met een goed gesprek, soms alleen met een rustig muziekje. Dat laat ik graag aan jou.

Tarieven massages

Elke massage duurt 55 minuten en vindt plaats in Haarlem of Amsterdam. Uitsluitend op afspraak.

Tijdens kantooruren                                               € 60

’s Avonds of in het weekend                                  € 75

Een BalansBon: meer energie en ontspanning voor minder

Even opladen smaakt vaak naar meer. Beviel de massage? Dan kunt u ook mijn BalansBonÒ afnemen: 5 massages voor € 250 of € 300, afhankelijk van de gewenste tijden. De afspraken voor de massages kunnen later worden gepland. Gun jezelf of een ander meer balans en energie met 5 ontspannende massages!

Reserveer meteen je massage

Wil je een massage boeken? Neem dan contact met mij op voor een afspraak.